7 saker att tänka på vid digitalisering

7 SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR UTBILDNINGEN DIGITALISERAS

Det räcker inte att ställa upp en kamera och leverera lektionen digitalt. Bra online-utbildning kräver eftertanke och måste designas. Här är 7 saker att tänka på.

16 tips för digital energi

16 sätt att ge dina digitala möten lite mer energi

Vi behöver hitta sätt att göra även våra digitala möten sociala, dynamiska och fulla av energi. Här har vi samlat 16 sociala, digitala aktiviteter med stor spännvidd.

5 tips till chefen

5 tips till chefen när medarbetarna jobbar hemifrån

När medarbetare arbetar hemifrån behöver chefen anpassa sitt ledarskap. Här är fem konkreta tips för tydligt och närvarande ledarskap med medarbetare på distans.

Ordlista

Ordlista för onlineutbildning

I utvecklingen mot att utbildning blir mer digital dyker det upp mängder av nya ord och uttryck. Vi har samlat ett antal av de nya begreppen och gett dem en kortfattad förklaring.

Upplevelsen av avstånd

11 saker som påverkar vår upplevelse av avstånd

Den som leder ett team som är utspritt möter andra utmaningar än den som leder ansikte mot ansikte. Ett bra första steg är att förstå vad det är som skapar upplevelsen av avstånd.

Jobba hemifrån

Effektivitet & välbefinnande vid jobb hemifrån

Att leda medarbetare som jobbar hemifrån handlar både om tempo och effektivitet och om att säkerställa att människor mår bra. Här är 10 tips på hur man klarar den balansen.